Od zahájení stavby již uběhlo . . .




Od zahájení stavby již uběhlo . . .

O tom, jaké bylo naše zadání architektovi



Dlouho jsem hledala v časopisech, katalogách, stránkách stavebních firem dům,  který by byl domem snů. Vzhledem k tomu, že náš pozemek nám poskytuje omezené možnosti a direktiva nařízená stavebním úřadem také neumožňuje stavět ledacos, je náš domeček vlastně takový kompromis. Ale vše co jsme tam mít chtěli tam bude.

Základní požadavky:
1)sklep- prádelna, kotelna, sklad
2)přízemí – zádveří, šatna (říkám jí botárna), wc+ sprchový kout, jedna velká společenská místnost (kuchyň, jídelna, obývák), pracovna
3)patro- ložnice s navazující velkou šatnou, prostorná koupelna,wc, dva pokoje

Dále jsme chtěli, aby bylo počítáno s: krbem, centrálním vysavačem, shozem na prádlo, předokeníma elektro-roletama, střecha vhodná pro instalaci solárních panelů.
O tom, jak  to vypadá nakreslené třeba někdy příště.....

...a aktuální foto, dnes:

 

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

To je hezke,denicek o staveni,super napad,preji hodne stesti,my bydlime rok v novem a je to fuska mit vse tak jak byl plan a neustoupit a nepolevit,jsem moc zvedava,jak budete pokracovat,pozemek vypada pekne a i kdyz my nemame patrovy dum,ale vetsi bungalov,tak myslim,ze potreby ma clovek podobne.

QualityDesign řekl(a)...

Díky za návštěvu na mém blogu! Stavěli jsme dva domy, takže mám spousty dobrodružných zážitků:-) Budu chodit zvědavě nakukovat.

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Moc mě Váš zájem těší! JiT.♥