Od zahájení stavby již uběhlo . . .




Od zahájení stavby již uběhlo . . .

O tom, jak sklep na papíře rostl



První záměr byl prádelna, sklad a kotelna. Ano, prádelna být prostě musela, manžel by pračku v koupelně nesnesl. Aspoň, že ten shoz na prádlo existuje. Postupem času jsme si řekli, že podsklepená půlka domu by mohla být tak akorát (prádelna, sklad, sklad v prostoru pod schodištěm, jedna větší místnost a v ní plynový kotel).





 Ale, nad plány doma proběhla rada se staršími a jelikož nás rodiče dobře znají a vědí, že jsme „sběratelé“ ledasčeho padl návrh přidat ještě jednu čtvrtku. 
  A vypadá to takto, vznikl tím pěkný prostor, v plánkách je rozdělen příčkou na dvě místnosti, já ale uvažuji, že by jsme nechali jen jednu velkou místnost.
  Možností využití je hodně, ale pravděpodobně to bude hobby místnost. Třeba posilovna, dalo by se tam dát stůl na kulečník nebo pinec, nebo třeba místnost zařídit jako „sklípek“ na posezení a popíjení s přáteli.
 

Co vy si o tom myslíte? Rozdělit či nerozdělit?

Takto vypadá celkový sklep s půdorysem domu. A proč přikládám i ten? No, protože to s tím naším sklepením možná není až tak definitivní! :-) Ale o tom až třeba někdy příště . . . .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Moc mě Váš zájem těší! JiT.♥